Vending Machines

Vending Machines

Verse en fairtradeproducten voor uw werknemers, altijd beschikbaar

Wat als … uw werknemers de hele dag lang toegang hebben tot kwaliteitsvolle driegangenmaaltijden en dranken, en u daar tijd noch moeite aan hoeft te besteden?

Het is voor bedrijven en instellingen met honderden werknemers een ware uitdaging ervoor te zorgen dat hun personeel gemakkelijk toegang heeft tot verse en interessante voeding en dranken. Dat is vooral belangrijk voor de lunchpauze, wanneer iedereen iets nodig heeft om de honger te stillen. Maar, iedereen, inclusief uw personeel, zoekt steeds vaker naar voeding die een goed gevoel geeft en uitnodigt tot een gesprek over gezondheid en levensstijl, het milieu, vakantieplannen, etc. Dat klinkt als de ideale lunchpauze op het werk, maar is meestal verre van werkelijkheid.

Jammer genoeg worden niet alle kantoorgebouwen door winkeltjes en restaurants omringd, en is het voor uw medewerkers vaak moeilijk haalbaar om buitenshuis te lunchen en op tijd terug te zijn. U kunt uiteraard kiezen voor in-house catering. Dan krijgt u waarvoor u betaalt. Er zijn heel wat bedrijven die cateringdiensten aanbieden, maar de meningen van hun klanten lopen vaak uiteen. Zo klagen werknemers vaak over de smaak, het beperkte aanbod, het gebrek aan afwisseling, de prijs, de kwaliteit, de beperkte openingsuren (enkel ’s middags), om maar enkele probleempunten te noemen.

Als alternatief kunt u ook eten bestellen. Dat moet dan vaak vóór 10:00 uur ’s morgens, wanneer het ontbijt nog volop wordt verteerd en mensen aan het werk zijn. Wanneer het eten dan wordt geleverd, wacht uw arme receptionist(e) vaak de helse taak om de bestellingen in ontvangst te nemen en vervolgens te verdelen…

Er is een andere oplossing: een slimme verkoopautomaat met verse en eerlijke driegangenmaaltijden. Uw werknemers vinden er onder meer verse soep (die in België zeer populair is) als voorgerecht, een voorverpakte en opwarmbare maaltijd als hoofdgerecht, en een fruityoghurt als dessert. Daarnaast biedt diezelfde automaat een breed aanbod aan eerlijke (fairtrade) en biologische producten, van vruchtensapjes tot exotische tussendoortjes (gedroogd fruit, chocolade, noten, enz.), van overal ter wereld. Bovendien zijn ook energiedrankjes en -voeding beschikbaar, speciaal voor werknemers die een ’s ochtends een boost nodig hebben of ’s middags gaan sporten.

VendCatering

Omdat de verkoopautomaten van Foods4U bvba zo een rijk aanbod aan voeding en dranken aanbieden, noemen wij onze diensten “VendCatering”. Zij zijn bijzonder geschikt voor kantoren, fabrieken en andere instellingen (waaronder ziekenhuizen en andere dienstverleners), waarvan een aantal reeds van onze diensten gebruikmaakt.

Daarbij komt dat u voor deze diensten helemaal niets hoeft te doen. Onze automaten nemen alles voor hun rekening. Het enige wat u moet doen is de bewuste keuze maken om voor elke werknemer een minimaal consumptiebedrag per werkdag te voorzien. Dit minimaal bedrag (voor de volledige verkoopdienst) zal uw werknemers helpen een nieuwe verse en eerlijke levensstijl te ontwikkelen.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer u ervoor heeft gekozen een minimaal bedrag (krediet) voor uw werknemers te voorzien, krijgen zij van de verkoopdienstverlener een “Fresh & Fairtrade” kredietkaart met daarop het gewenste dagelijkse krediet. Uw werknemers kunnen hun dagelijkse krediet nu gebruiken om producten uit de verkoopautomaat te kopen. Wij moedigen bedrijven ertoe aan per werknemer een krediet te voorzien voor minstens één gezonde consumptie per dag. Onze ervaring leert dat werknemers het basiskrediet op de kaart vaak zelf aanvullen (via de uploadfunctie op de verkoopautomaat). De kredietkaarten kunnen uitsluitend voor het VendCatering-project worden gebruikt.

Onze complete verkoopdienst biedt uw werknemers rechtstreekse toegang tot wat zij willen, wanneer zij dat willen (24/7) en zonder dat u daarvoor iets moet doen. U bespaart dus op tijd en kosten, en u hoeft zich ook geen zorgen te maken over het aanvullen van de automaten. De verkoopdienstverlener kan het aanbod van elke automaat elektronisch volgen en hij vult ze zelf aan. Ook past hij het aanbod van elke automaat aan in functie van de vraag.

Met ons systeem kan uw onderneming een dynamisch “Fresh & Fairtrade” beleid voeren dat op dag 1 van het project in werking treedt. U kunt vervolgens achterover leunen en met tevredenheid toezien hoe uw werknemers genieten van uw nieuw beleid en erover praten met mensen binnen en buiten uw organisatie, met een speciale kredietkaart als bewijs.

ONS ASSORTIMENT:

  • Vending Producten
  • Fruit Producten
  • Fairtrade Producten
  • Fairtrade Koffie
  • Organische Producten
  • Vending Machines
  • Koffie Machines
Culture changer

Vending Producten

Vraag prijs aan
Fruit products

Fruit Producten

Vraag prijs aan
Culture changer

Fairtrade Producten

Vraag prijs aan
Fruit products

Fairtrade Koffie

Vraag prijs aan

Vraag hier nu onze prijslijst

voedingautomaat

Organische Producten

Vraag prijs aan
Fruit products

Vending Machines

Vraag prijs aan
voedingautomaat

Koffie Machines

Vraag prijs aan
Foods 4 U