Fairtrade Producten

Fairtrade producten

Dankzij een jarenlange samenwerking, biedt Foods4u Oxfam Fair Trade producten in haar Fresh en Fair Trade automaten. Tal van bijzondere fruitsappen, Bio Cola, Bio icetea, Bio limonade en gezonde snoeprepen zijn terug te vinden in de vending automaten.

Op deze manier draagt Foods4u niet alleen mee aan de interne gezondheid van de mens, maar ook aan het welzijn van de wereld!

Op de gewone handelsmarkt verdienen boeren uit het Zuiden veel te weinig aan hun koffie, cacao en suiker. Oxfam Fair Trade doet iets aan deze onrechtvaardige situatie door de voedingsproducten rechtstreeks bij kleine of middelgrote producenten te kopen en een eerlijke prijs te betalen. Dankzij eerlijke handel kunnen boeren en arbeiders investeren in betere arbeidsomstandigheden, opleiding, gezondheidszorg, huisvesting en infrastructuur. Bovendien geeft Oxfam Fair Trade de boeren in het Zuiden nu ook extra steun om te werken volgens duurzame en ecologische productiemethoden voor de kweek van bioproducten.

Wil je ook je steentje bijdragen voor een blijere en gezondere wereld?

Contacteer dan vandaag nog Foods4u in de Maanstraat in Mechelen voor de plaatsing van één van onze vending automaten in je school, sporthal, academie, vereniging of werkomgeving. Of ga naar onze Webshop waar wij u ook meer dan 180 producten van Oxfam Fair Trade aanbieden. Naast smaakvolle en eerlijke Oxfam Fair Trade producten hebben we ook tal van vitaminerijke verse soepen in ons aanbod.

Bestel alle Oxfam Fair Trade producten online!

Foods4U biedt nu meer dan 180 Oxfam Fair Trade producten aan via onze webshop – een ideale manier om Fair Trade geschenkproducten / paaspakketten voor uw werknemers, collega’s, klanten, familie of vrienden te bestellen. Ga naar onze Webshop.

ONS ASSORTIMENT:

  • Vending Producten
  • Fruit Producten
  • Fairtrade Producten
  • Fairtrade Koffie
  • Organische Producten
  • Vending Machines
  • Koffie Machines
Culture changer

Vending Producten

Vraag prijs aan
Fruit products

Fruit Producten

Vraag prijs aan
Culture changer

Fairtrade Producten

Vraag prijs aan
Fruit products

Fairtrade Koffie

Vraag prijs aan

Vraag hier nu onze prijslijst

voedingautomaat

Organische Producten

Vraag prijs aan
Fruit products

Vending Machines

Vraag prijs aan
voedingautomaat

Koffie Machines

Vraag prijs aan
Foods 4 U