Over ons

Over ons

Foods4u startte in 2006 met de verkoop van verse soep in vending automaten. Wij zijn gespecialiseerd in ‘Fresh’ en ‘Fair Trade’ voeding in de werksfeer. Wij bieden onze verse soepen door onze automaten, of leveringen (zonder automaten) voor kleiner bedrijven.

De ‘SoupSouks’ is een vitaminerijke snack in een ‘soepautomaat’ verkocht in een verpakking geschikt voor opwarming in de microgolf.

Spoedig na de opstart, toonde Oxfam Fair Trade interesse in medewerking in de gezonde aanpak van Foods4u.

De SoupSouks zijn nog steeds erg populair in de automaat. Intussen heeft Foods4u broodjes en opwarmbare gerechten in het aanbod opgenomen.

Door onze automaten, kunnen bedrijven, academie en ziekenhuizen genieten van onze Fresh en Fair Trade concept: 100% verse soepen van meer dan 40 verschillende soorten, en Fair Trade producten – in dezelfde automaat!

Wilt u ook Fair Trade Koffie op het werk? Wij hebben koffieapparaten voor Oxfam Fair Trade koffie (instant, gemalen, en bonen).

Een ‘full concept’ voorbeeld: sommige van onze klanten hebben een ‘Fresh and Fair Trade hoek’ met onze automaten van verse soepen, Oxfam frisdranken en tussendoortjes; en dan onze Fair Trade koffieapparaat (met gekoeld- en heetwater optie) daarnaast.

Andere klanten vragen meer: ook Fair Trade geschenkproducten / kerstpakketten voor zijn werknemers, klanten, collega’s, familie, of vrienden. U kunt Oxfam Fair Trade producten online kopen!  

Wij bieden 180 Oxfam Fair Trade producten aan via onze webshop; klanten willen ook verse soepen voor vergaderingen, feestjes, enz. – we doen alles!

Met liefde voor de wereld, helpt Foods4u ieders welzijn te bevorderen.
Neem vandaag nog contact op met Foods4u in de Maanstraat in Mechelen en voorzie ook jouw personeel en scholieren van toegang tot gezonden vruchtensappen en maaltijden.

ONS ASSORTIMENT:

  • Vending Producten
  • Fruit Producten
  • Fairtrade Producten
  • Fairtrade Koffie
  • Organische Producten
  • Vending Machines
  • Koffie Machines
Culture changer

Vending Producten

Vraag prijs aan
Fruit products

Fruit Producten

Vraag prijs aan
Culture changer

Fairtrade Producten

Vraag prijs aan
Fruit products

Fairtrade Koffie

Vraag prijs aan

Vraag hier nu onze prijslijst

voedingautomaat

Organische Producten

Vraag prijs aan
Fruit products

Vending Machines

Vraag prijs aan
voedingautomaat

Koffie Machines

Vraag prijs aan
Foods 4 U