Welkom bij Foods 4 U

PLANT ECO

 

 

Wij bieden met onze automatencatering een elegante oplossing aan. Wat als uw werknemers de hele dag lang toegang hebben tot kwaliteitsvolle driegangenmaaltijden en dranken, en u daar tijd noch moeite aan hoeft te besteden? Wees dan welkom bij Foods4U te Mechelen! Lees meer op LinkedIn.

 

  

  

FACT CHECKERS REPORTAGE

Naar aanleiding van de veelbesproken reportage dinsdag 18 januari op Eén over kindslavernij in de cacaohandel, vind je op onze nieuwspagina (https://www.foods4u.be/nl/nieuws ) graag een korte reactie van Oxfam over de chocolade die Foods4U ook voor Oxfam Fair Trade verkopen en waar ze echt het verschil maken voor hun partners in Ghana en Ivoorkust.

 

Factcheck: guilt-free paaschocolade

Wie fronsend naar de Factcheckers-aflevering over chocolade keek, kan opgelucht ademhalen. Voor de cacao van de Oxfam Fair Trade (OFT) Bite to Fight-chocolade betalen OFT een fors hogere prijs, rechtstreeks aan de boeren.

Wil je paaschocolade zonder bittere nasmaak? Bekijk op de Foods4U nieuwspagina ons Bite to Fight assortiment: Op is op. Bestel 'm snel!

OFT Easter 2022 fight against Fact Checkers

 

Culture Changer : Onze Voedings- en Koffieautomaten met verse, Fair Trade, duurzaam, ecologische producten!

  • ONZE SOEPEN: 100% verse, (dagelijkse dosis vitaminen voor de gezonde werknemer)
  • Kant-en-klaar Maaltijden : pasta, rijst, noodels, tortilla wraps, enz.
  • Best verkocht Fairtradekoffie, thuis en op het werk.
  • Slimme technologie Koffieapparaat: dagelijkse automatische reinigen zonder handmatige inspanning.
  • Lifestyle Snacks & Dranken : yoghurts, fruitsappen, noten, repen, exotische chips, enz.
  • Stressloze, cash / contactloos  automaat met verse, Fair Trade / duurzame, ecologische producten, en meer!   
  • Geschikt voor bedrijven, ziekenhuizen, scholen, en havens.

 

 Foods4U Credit Card Payment Fresh_FairTrade at Work2

VendCatering - stressloze catering oplossing, samen terug aan het werk!

 

 

Interessant?

 Contacteer vandaag nog Foods4u in de Maanstraat in Mechelen en plaats één van onze voedingsautomaten in jouw bedrijf. Voor een betere werkomgeving, een hogere productiviteit en een blijere wereld!

 

 

De meest stressvrije cateringoplossing voor op het werk dankzij onze automatencatering

Wenst u verse opwarmbare voeding, broodjes en lekkere Fair Trade producten aan te bieden in uw bedrijf, school, evenement of publieke ruimte, zonder zorgen over de organisatie van de catering? Dan is onze automatencatering wellicht de ultieme oplossing. Onze voedingsautomaten of leveringen ter plaatse zijn speciaal voor u gemaakt. Proef onze lekkere verse soepen van onze SoupSouks in tal van smaken of geniet van de heerlijke fruitsappen en versnaperingen van Oxfam Fair Trade dankzij onze jarenlange samenwerking. Oxfam Fair Trade steunt de boeren die omschakelen naar duurzame en ecologische productiemethoden. Hoe werkt het? Klik hier om onze kort video te bekijken.

 

Voorzie vitaminerijke en kwalitatieve voedingsproducten voor personeel en studenten

Bent u begaan met het welzijn van werknemers en scholieren? Dan wordt het hoog tijd om een voedingsautomaat van de automatencatering van Foods4U in huis te halen. Laat ons vandaag nog weten wat u wenst en wij zorgen voor gezonde vruchtensappen, verse soepen en maaltijden voor uw gezelschap. Onze vitaminerijke producten smaken niet alleen beter – ze verhogen ook de productiviteit en zijn beter voor de gezondheid.

 

Bestel alles wat u nodig heeft online

Foods4U biedt nu meer dan 180 Oxfam Fair Trade producten aan via onze webshop. Wanneer u een van onze verse soepen of andere producten wenst te bestellen, dan ontvangt u deze binnen de 24 tot 48 uur via onze gratis levering. Wij staan altijd voor u klaar met onze voortreffelijke automatencatering!

Smaak van het seizoen!

klik hier en probeer mij!