Voedingsautomaat voor studenten

Als school of universiteit is het fijn om met een voedingsautomaat voor studenten allerlei lekker eten te voorzien. Hierbij wilt u uiteraard een aanbod aan gezonde producten ter beschikking stellen. Bij Foods4U te Mechelen beschikken we over verschillende automaten, die wij graag plaatsen waar u maar wenst. Met onze voedingsautomaat voor studenten genieten de scholieren van lekkere, gezonde en verse producten van de beste kwaliteit!

  • Fairtradeproducten
  • Kwaliteitsvolle maaltijden en dranken
  • Verhoging van de productiviteit

Vraag hier nu onze prijslijst

gezond

Waarmee vullen wij de voedingsautomaat voor studenten?

Onze voedingsautomaat voor studenten bevat allerlei producten die net dat tikkeltje extra energie voorzien op een drukke dag. Zo kiezen ze uit bereide maaltijden, gezonde bio-sappen van verschillende fruitsoorten en allerlei kleine snacks en tussendoortjes. Ons fruit komt rechtstreeks van boeren en telers die samenwerken met BelOrta. Daarnaast biedt BelOrta het breedste binnenlandse assortiment, het hele jaar door en volgens het lokale seizoen. Dankzij onze samenwerking met Oxfam bieden wij eveneens vele fairtradeproducten aan. Op die manier draagt u ook een steentje bij aan een eerlijke economie en een mooiere toekomst voor allerlei ondernemers. Met behulp van onze uitstekende service zorgen wij voor een regelmatige aanlevering van de voedingsautomaten, zodat alles vers en aangevuld blijft.

Neem contact op met onze medewerkers

automaat

Zou u graag een voedingsautomaat voor studenten willen voorzien in uw schoolgebouw? Laat de medewerkers van onze automatencatering u dan verder helpen. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer +32 015 – 63 66 01 of op het e-mailadres info@foods4u.be waar u terecht kunt met bestellingen, mogelijke vragen en opmerkingen over ons automatenbedrijf.

Foods 4 U