Biokoffieapparaat

Wilt u graag een biokoffieapparaat huren voor uw werknemers? Bij Foods4U in Mechelen is het allemaal mogelijk! Wij zoeken steeds naar nieuwe manieren om gezonde en eerlijke dranken en voeding aan te bieden. We hebben zo reeds een uitgebreid aanbod opgesteld waaruit u naar hartenlust kunt kiezen.

  • Fairtradeproducten
  • Kwaliteitsvolle maaltijden en dranken
  • Verhoging van de productiviteit

Vraag hier nu onze prijslijst

gezond

Biokoffieapparaat met eerlijke koffie van over de hele wereld

Als specialist in automatencatering, staan we bekend om onze biologische en verse producten. U kunt daarom altijd bij ons terecht om een voedingsautomaat of biokoffieapparaat te huren tegen een scherpe prijs. U kunt deze overal in het kantoor zetten, zodat uw medewerkers op dagelijkse basis kunnen genieten van een warme kop koffie en zo ook nog eens de boeren in het Zuiden steunen. De bonen voor de koffie zijn namelijk van Oxfam, een organisatie die zich al lange tijd inzet tegen oneerlijke handel. Zo proeft u echte wereldsmaken tegen een eerlijke prijs.

Ontdek onze verschillende koffieapparaten en automaten

automaat

Wilt u graag meerdere automaten bij elkaar zetten om een gezellig hoekje te maken in uw bedrijf of school? Dan bestelt u samen met het biokoffieapparaat zonder problemen een van onze andere automaten bijvoorbeeld voor studenten. Geniet zelf van onze verse koffie door vandaag nog uw bestelling te plaatsen. Bel ons snel op het nummer +32 015 – 63 66 01 en kom meer te weten over ons automatenbedrijf.

Foods 4 U