Wereldsmaak in voedingsautomaat

Wilt u een wereldsmaak ontdekken in een voedingsautomaat die u nog nooit eerder heeft geproefd? Dan hebben wij de ideale oplossing voor u. Bij Foods4U in Mechelen verhuren allerlei automaten met verse producten van over de hele wereld. Heeft u ooit al eens biologische sapjes of chips gegeten uit Zuid-Amerika? Dankzij ons is het allemaal mogelijk.

  • Fairtradeproducten
  • Kwaliteitsvolle maaltijden en dranken
  • Verhoging van de productiviteit

Vraag hier nu onze prijslijst

gezond

Elke dag een nieuwe wereldsmaak in uw voedingsautomaat

Een voedingsautomaat van onze onderneming wordt steeds aangevuld afhankelijk van de vraag. We breiden ook voortdurend ons aanbod uit, zodat u en uw medewerkers, studenten of klanten elke dag wel iets nieuws kunnen proeven. Wij bieden namelijk volledige driegangenmenu’s aan, alsook gezonde snacks voor tussendoor. Onze automatencatering is zo heel wat uitgebreider dan een gewone cateringdienst. U krijgt de mogelijkheid om een gerecht met een wereldsmaak te ontdekken in de voedingsautomaat en deze tegen een eerlijke prijs te kopen.

Neem contact met ons op om de opties te ontdekken

automaat

Ziet u het al helemaal zitten om een voedingsautomaat in uw kantoor te plaatsen en uw medewerkers de kans te geven om een nieuwe wereldsmaak te doen ontdekken? Wacht dan niet langer om contact met ons op te nemen. Wij zijn steeds bereikbaar via het nummer +32 015 – 63 66 01 en leggen u met veel plezier hoe onze automaat met badge juist werkt en welke producten we allemaal verkopen.

Foods 4 U