Voedingsautomaten

Overal waar u komt ziet u tegenwoordig voedingsautomaten die de ruimte versieren: in het gemeentehuis, op school, in het bedrijf, op de academie en in de sporthal. Maar waar vindt u voedingsautomaten in België die u kunt huren aan een mooie prijs met verse, eerlijke producten? Bij Foods4U in Mechelen! Wij plaatsen een voedingsautomaat met overheerlijke driegangenmaaltijden, waaronder voorgerechten, een voorverpakte en opwarmbare maaltijd als hoofdgerecht en een fruityoghurt als dessert. Daarnaast bieden onze voedingsautomaten een breed aanbod aan biologische producten van over heel de wereld.

  • Fairtradeproducten
  • Kwaliteitsvolle maaltijden en dranken
  • Verhoging van de productiviteit

Vraag hier nu onze prijslijst

gezond

Voedingsautomaten met verse driegangenmaaltijden huren voor een eerlijke prijs

Helaas worden niet alle kantoorgebouwen, scholen en instellingen omringd door winkels en restaurants. Het is voor uw medewerkers vaak moeilijk om in de pauze buiten het kantoor te gaan lunchen en op tijd terug te zijn. Veel bedrijven bieden cateringdiensten aan, maar de meningen over het aanbod, de prijs en kwaliteit lopen vaak uiteen. Als alternatief kunt u ook eten bestellen. Vaak is het dan de taak van de receptioniste om een bestelling door te geven, in ontvangst te nemen en vervolgens te verdelen. Dat kost veel tijd. Foods4U biedt een andere slimme oplossing aan: voedingsautomaten die u kunt huren aan een voordelige prijs. Het plaatsen van deze voedingsautomaat is geschikt voor kantoren, ziekenhuizen en diverse instellingen. Iedereen heeft namelijk recht op een gezonde automaat, zoals onze foodautomaat.

De voordelen van voedingsautomaten

Wanneer u voedingsautomaten van Foods4U wilt huren aan een mooie prijs, haalt u alleen maar voordelen in huis. Door werknemers vitaminerijke producten aan te bieden in een foodautomaat, zoals verse sappen en yoghurts, verhoogt u de productiviteit. Daarnaast is het gratis aanbieden van gezonde maaltijden en limonades aan werknemers 100% fiscaal aftrekbaar voor uw bedrijf. Door Fair Trade openlijk te steunen en een voedingsautomaat te plaatsen, maakt u niet alleen een verschil voor de gezondheid van uw werknemers. U werkt ook mee aan een betere wereld. Regel vandaag nog uw eigen foodautomaat van onze automatencatering!

24/7 toegang tot verse en eerlijke producten uit de foodautomaat

Wij bieden een geprogrammeerde chipkaart aan die gekoppeld is aan de foodautomaat. De medewerkers krijgen een ‘Fresh en Fairtrade’ kredietkaart met daarop het gewenste dagelijkse krediet voor de foodautomaat. Wij moedigen bedrijven aan om per werknemer krediet te voorzien voor minstens één gezonde consumptie per dag. Uit ervaring weten we dat werknemers het basiskrediet op de kaart vaak zelf aanvullen via de uploadfunctie op de automaat. De kredietkaarten kunnen uitsluitend voor VendCatering gebruikt worden. U hoeft zich geen zorgen te maken over het aanvullen van de foodautomaat. Wij kunnen het aanbod van elke voedingsautomaat die we plaatsen elektronisch volgen en vullen deze tijdig aan. Tevens passen we het aanbod van elke foodautomaat aan afhankelijk van de vraag. Kortom, u bespaart veel tijd en kosten door onze voedingsautomaat te plaatsen.

automaat

Zuiderse koffie van Oxfam serveren

Naast voedingsautomaten kunt u bij ons ook koffieapparaten van Oxfam Fair Trade huren aan een eerlijke prijs. Wenst u overheerlijke Zuiderse koffie te serveren in uw bedrijf of op een evenement? Laat het ons weten en wij zoeken een oplossing op maat. U heeft bij ons de keuze uit instantkoffie, gemalen koffie en bonenkoffie.

Laat ons vandaag nog een voedingsautomaat plaatsen

Heeft u interesse in onze voedingsautomaten, koffieautomaten of andere diensten? Laat het ons weten door te bellen naar +32 015 – 63 66 01 of vul het contactformulier in. Wij bieden u een optimale dienstverlening en zorgen ervoor dat u steeds de verste producten in uw bedrijf heeft. Ontdek snel online welke producten we aanbieden!

Foods 4 U