Verse snackautomaat

Met een verse voeding- en snackautomaat van Foods4U in Mechelen zit u altijd goed. Wij vullen deze automaat altijd met de lekkerste droge snacks om tussen het werk van te genieten. Wij plaatsen ze niet alleen op bedrijven, maar ook op scholen, evenementen, sportclubs en nog veel meer. Kies dus voor een gezond tussendoortje uit onze verse voeding- en snackautomaat.

  • Fairtradeproducten
  • Kwaliteitsvolle maaltijden en dranken
  • Verhoging van de productiviteit

Vraag hier nu onze prijslijst

gezond

Waarmee vult u uw verse snackautomaat?

Een snackautomaat hoeft niet altijd ongezond te zijn. Wij bieden voldoende producten aan om een volledig gezonde automaat te vullen. Wat dacht u bijvoorbeeld van gedroogd fruit om tussen het werken of sporten door op te knabbelen? Of misschien zijn energierijke noten ideaal om u opnieuw voldoende kracht te geven om die ene opdracht af te maken? Wij hebben allerlei droge snacks voor in uw automaat. Wanneer u deze producten koopt, steunt u bovendien ook nog eens de boeren en arbeiders die de voeding hebben gemaakt. Wij werken namelijk samen met Oxfam Fair Trade voor onze verse voeding- en snackautomaat. Als u dus een gezellig hoekje wilt maken met automaten, waar uw medewerkers of studenten even kunnen ontspannen, raden we aan om naast een automaat met droge snacks ook een fairtradekoffieapparaat te plaatsen. Met een automaat van Foods4U steunt u niet alleen Zuiderse boeren, maar geniet iedereen van het bedrijf of de school ook van de lekkerste dranken en droge snacks.

Contacteer ons om alles te weten te komen over gezonde snacks

automaat

Heel wat ondernemingen, clubs en scholen vinden gezonde droge snacks in een automaat steeds belangrijker dan alle zoetigheden. Wij staan dan ook helemaal achter deze ontwikkeling en bieden alles aan om uw verse voeding- en snackautomaat te vullen met gezonde tussendoortjes. Als specialist in automatencatering hebben we zelfs hele maaltijden ter beschikking voor in een verse voeding- en snackautomaat. Ontdek er alles over door ons contactformulier in te vullen of ons te bellen op het nummer +32 015 – 63 66 01.

Foods 4 U