Slimme koffieautomaat

Onze slimme koffieautomaat weet precies hoe het een perfecte koffie kan zetten. Bij Foods4U in Mechelen zijn we trotse verdeler van koffiemachines en andere automaten die gevuld zijn met verse producten. In enkele seconden heeft u een warme kop koffie om u opnieuw energie te geven voor de rest van de dag.

  • Fairtradeproducten
  • Kwaliteitsvolle maaltijden en dranken
  • Verhoging van de productiviteit

Vraag hier nu onze prijslijst

gezond

Plaats een slimme koffieautomaat waar u maar wilt

Of u nu houdt van instant koffie of versgemalen bonen, dankzij onze slimme koffieautomaat is het allemaal mogelijk. Daarnaast kiest u eveneens eenvoudig of u een onderkast met koelunit wenst of toch liever een stand-alone set. Wij hebben verschillende koffieapparaten ter beschikking. Ze zijn bovendien uitgerust met de nieuwste technologie├źn. Deze automaat met badge staat u toe om zelf gemakkelijk geld op de kaart te zetten en zorgt ervoor dat enkel uw studenten of medewerkers de koffiemachine kunnen gebruiken. Dat geldt naast onze slimme koffieautomaat ook voor onze maaltijdautomaten met de verste producten.

Bestel online een slimme automaat

automaat

Wij zijn een gevestigde waarde wat betreft automatencatering en staan dan ook garant voor de beste service. Zowel voor de plaatsing als de aanvulling van uw slimme koffieautomaat kunt u ons inschakelen. Bestel vandaag nog een machine of stuur ons een e-mail via info@foods4u.be om er alles over te weten te komen.

Foods 4 U