Koffie soep automaat

✓ Fair Trade producten
✓ Kwaliteitsvolle maaltijden en dranken
✓ Verhoging van de productiviteit
Bel ons: +32 015 63 66 01Mail ons: info@foods4u.be

Koffie, thee en soep, het hoort er allemaal bij in een kantine of op de werkvloer: een automaat van Foods4U Mechelen bied het allemaal. Wij zijn gespecialiseerd in ‘‘Fresh en Fair Trade’’ vending op onder andere de werkplek. Bekend als ‘SoupSouks’ worden frisse en vitaminerijke soepen aangeboden in onze automaten, maar wij leveren de verse soepen ook ter plaatse voor kleinere bedrijven.    

Kies voor VendCatering: onder andere koffie en soep uit een automaat

Het handelsmerk van onze soepautomaten is ‘‘SoupSouks’’. De soepen zijn 100% vers en bevatten geen bewaarmiddelen of smaakversterkers. De soepen worden bereid door moederbedrijf Yanim NV met dagverse groenten die worden gekocht op de grootste veiling van België. De frisse en vitaminerijke soepen worden aangeboden in cups via onze automaten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om soepen online te bestellen. Deze zijn beschikbaar in individuele porties (275 ml), gezinsporties (950 ml) en in 3 liter verpakking. U bestelt eenvoudig online en u ontvangt uw bestelling binnen 48 uur. Neemt u liever rechtstreeks contact op voor een bestelling? Ook dat is geen probleem.  

Wordt de verse soep warm geleverd?

Nee, onze soepen worden niet warm geleverd. Het is de bedoeling dat u zelf bepaalt wanneer u de soep eet en zonder overschot. Onze verse soepen zijn goed gepasteuriseerd. Dat wil zeggen dat ze koel bewaard moeten worden. De soeppotjes worden koud geleverd, in een koelbox. Deze kunt u bewaren in de koelkast tot u de soep wilt eten. Zo kunt u uw soep eten wanneer u wilt, in de ochtend, middag of avond als u tot laat moet werken. De houdbaarheid is twee weken voor soepen met vlees en drie weken voor soepen zonder vlees. U hoeft alleen uw soep portie te verwarmen bij consumptie. De soeppotjes zijn geschikt voor microgolfovens. 

Naast soep ook koffie uit een automaat van Foods4U Mechelen

Naast soep levert Foods4U Mechelen ook Fair Trade koffie van Oxfam uit een automaat. Een koffie waar u helemaal van opkikkert. Hiermee steunt u Oxfam Fair Trade. Boeren verdienen namelijk veel te weinig aan hun koffie op de gewone handelsmarkt. Oxfam Fair Trade speelt in op deze onrechtvaardige situatie door voedingsproducten te kopen bij kleine of middelgrote producenten in het Zuiden en daar een eerlijke prijs voor te betalen. Wellicht denkt u dat Fair Trade producten duurder zijn dan gewone producten. Maar nee, dat is een misverstand. De prijzen van Fair Trade koffie zijn vergelijkbaar met die van de A-merken in de supermarkt. Fair Trade staat alleen voor een eerlijke prijs.

Kies voor een slimme oplossing

De ‘SoupSouks’ soepen zijn erg populair in de automaat, maar ook Fair Trade koffie op het werk is zeer geliefd. Foods4U bied u de mogelijkheid om te kiezen voor een ‘full concept’. Hiermee creëert u een ‘‘Fresh en Fair Trade’’ hoek met onze automaten van verse soepen en maaltijden, Oxfam frisdranken en tussendoortjes. En daarnaast natuurlijk een Fair Trade koffieapparaat, met gekoeld en heet water als optie. 

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Bestelt u de Oxfam Fair Trade producten liever online? Dat kan! Ook voor Fair Trade geschenkproducten en kerstpakketten kunt u bij Foods4U uitstekend terecht! Heeft u interesse in één van onze diensten? Neem dan contact op! U bereikt ons op +32 015 - 63 66 01.

Andere bekeken ook:

Automatencatering | Fairtrade webshop | Verse soep bestellen

Vragen? Vul ons contactformulier in

Openingsuren

Ma: 8.30u - 16u
Di: 8.30u - 16u
Wo: 8.30u - 16u
Do: 8.30u - 16u
Vr: 8.30u - 16u
Za & Zo: gesloten