Gezonde automaat

✓ Fair Trade producten
✓ Kwaliteitsvolle maaltijden en dranken
✓ Verhoging van de productiviteit
Bel ons: +32 015 63 66 01Mail ons: info@foods4u.be

Met een gezonde automaat op het werk hebben uw werknemers altijd toegang tot kwaliteitsvolle maaltijden en dranken. En dat zonder dat u daar tijd en moeite aan hoeft te besteden. Kies daarom voor vending automaten op het werk van Foods4U met gezonde en eerlijke producten. De automaten zijn bijzonder geschikt voor onder andere kantoren, scholen, fabrieken en ziekenhuizen. Wilt u geen gedoe met catering? Dan wordt het hoog tijd om een vending automaat van Foods4U Mechelen in huis te halen!

Gezonde automaat op het werk met kwaliteitsvolle en eerlijke producten

Het is voor bedrijven en instellingen met veel werknemers moeilijk om ervoor te zorgen dat het personeel gemakkelijk toegang heeft tot verse producten. Vooral voor de lunchpauze, want dan heeft natuurlijk iedereen honger. Steeds meer mensen zijn bezig met een gezonde levensstijl en een beter milieu. Maar meestal zijn kwaliteitsvolle en eerlijke producten op het werk verre van werkelijkheid. Foods4U Mechelen biedt dé oplossing, een gezonde automaat op het werk met verse en eerlijke maaltijden en fairtrade en biologische producten. Ook zijn energiedrankjes en -voeding beschikbaar in de automaten. Dit speciaal voor werknemers die in de ochtend wel wat extra energie kunnen gebruiken of in de middag gaan sporten. Met vending automaten van Foods4U haalt u niets anders dan voordelen in huis!

Een partnerschap met Oxfam Fair Trade dat blijft groeien

Kort nadat Foods4U is begonnen vormden wij een partnerschap met Oxfam Fair Trade. En het is een partnerschap dat blijft groeien. Oxfam Fair Trade brengt een wereld vol kwaliteitsproducten van eerlijke handel. Oxfam beschouwt eerlijke handel als een hefboom voor structurele ontwikkeling in het Zuiden. Op de gewone handelsmarkt verdienen boeren uit het Zuiden weinig aan hun koffie, cacao en suiker. Oxfam Fair Trade doet iets aan deze onrechtvaardige situatie door de voedingsproducten rechtstreeks bij kleine of middelgrote producenten te kopen en een eerlijke prijs te betalen. Dankzij eerlijke handel kunnen boeren en arbeiders investeren in onder andere opleidingen, betere arbeidsomstandigheden, gezondheidszorg, infrastructuur en huisvesting. Ook geeft Oxfam Fair Trade de boeren in het Zuiden nu ook extra steun om te werken volgens duurzame en ecologische productiemethoden voor de kweek van bioproducten. Wilt u een steentje bijdragen aan een betere wereld? Kies dan voor een automaat met gezonde producten op het werk.

Mooie koffieapparaten met (h)eerlijke koffie

Naast de ‘Fresh en Fair Trade’ automaten biedt Foods4U Mechelen ook mooie koffieapparaten met heerlijke Fair Trade koffie van Oxfam. Wanneer u kiest voor koffie van Oxfam geeft ook u, extra veel steun aan de koffieboeren. En dat kunnen ze wel gebruiken, want koffieboeren hebben in het verleden al heel wat te leiden gehad onder oneerlijke handel. Wilt u een overheerlijke Zuiderse koffie van Oxfam serveren? Laat het ons weten en wij bieden u de oplossing op maat. U heeft de keuze uit instant koffie, gemalen koffie en bonen koffie automaten. Verwen uw omgeving met een extra verwarmde kop koffie.

‘Fresh en Fair Trade’ op uw werkplek

Foods4U helpt graag de gezondheid van uw werknemer of scholieren te verhogen dankzij de vitaminerijke soepen, lekkere Fair Trade Oxfamproducten en eerlijke koffie. Heeft u interesse in een gezonde automaat op het werk? Neem vandaag nog contact op door te bellen naar +32 015 - 63 66 01. Wij bieden nu ook nieuwe automaten concepten voor hotels. Meer weten? Neem dan ook contact op met eerdergenoemd telefoonnummer.

Andere bekeken ook:

Voedingsautomaten | Oxfam webshop | Duurzaam geschenk

Vragen? Vul ons contactformulier in

Openingsuren

Ma: 8.30u - 16u
Di: 8.30u - 16u
Wo: 8.30u - 16u
Do: 8.30u - 16u
Vr: 8.30u - 16u
Za & Zo: gesloten