Fairtrade webshop

✓ Fair Trade producten
✓ Kwaliteitsvolle maaltijden en dranken
✓ Verhoging van de productiviteit
Bel ons: +32 015 63 66 01Mail ons: info@foods4u.be

Foods4U Mechelen biedt u een tal van Oxfam Fairtrade producten aan in de webshop. Door het aanbieden van deze producten dragen wij niet alleen mee aan de interne gezondheid van de mens, maar ook aan het welzijn van de wereld. Wilt u ook een steentje bijdragen aan een gezondere wereld? In onze webshop plaatst u eenvoudig uw bestelling aan Fairtrade producten online.

Oxfam Fairtrade producten en geschenken vindt u in de webshop van Foods4U Mechelen

Chocolade die smelt op uw tong. Een kop koffie waar u helemaal van opkikkert. Of een zelfgemaakt gerecht boordevol pure ingrediënten uit het Zuiden. Wanneer u Faitrade producten bestelt in de webshop van Foods4U weet u zeker dat u meer koopt dan een kwaliteitsproduct. Het brengt u een wereld vol producten van eerlijke handel. En zeg nu eerlijk, een betere wereld smaakt ook beter. Geniet van de pure smaak van de koffie, wijn en chocolade. In de webshop van Foods4u vindt u een tal van Oxfam Fairtrade producten. Ook de ideale manier om onder andere een kerstgeschenk samen te stellen met Fairtrade producten voor uw werknemers, klanten, familie of vrienden.

Verse soepen voor zowel bedrijven als particulieren

Wilt u verse ‘SoupSouks’ soepen bestellen voor bijvoorbeeld een feestje of een vergadering? Voor uw kantoor of school? Of voor uw gezin? Dan kunt u uitstekend terecht bij Foods4U Mechelen. De soepen zijn 100% vers en 100% Belgisch en bevatten geen bewaarmiddelen of smaakversterkers. De soepen worden bereid door ons moederbedrijf, Yanim HV (handelsmerk ‘Simply Fresh’), met dagverse groenten, van de grootste veiling van België. De houdbaarheid is twee weken voor soepen met vlees en drie weken voor soepen zonder vlees. Via de webshop van Foods4U bieden wij u de mogelijkheid om soep te bestellen voor een hele week. U bewaart de soep in de koelkast met een houdbaarheid van 2 tot 3 weken. Ideaal voor onder andere op het werk of bij u thuis. 

Verse en fairtrade producten altijd verkrijgbaar middels vending automaten 

Naast de Fairtrade producten en verse soepen die u eenvoudig bestelt in de webshop van Foods4U bieden wij Oxfam Fairtrade producten aan in ‘Fresh en Fair Trade’ automaten. Deze automaten bieden een rijk aanbod aan voeding en dranken aan en zijn geschikt voor kantoren, fabrieken en instellingen, waaronder ziekenhuizen en andere dienstverleners. U hoeft voor deze diensten niets te doen. De vending automaten nemen alles voor hun rekening. Het enige wat u optioneel kan doen is de bewuste keuze maken om voor elke werknemer een minimaal consumptiebedrag per werkdag te voorzien. 

Oxfam Fairtrade brengt u een wereld vol kwaliteitsproducten

En dat van eerlijke handel! Foods4U Mechelen is gespecialiseerd in de verkoop van verse en eerlijke producten via automaten maar biedt u ook een tal van Oxfam Fairtrade producten aan in de webshop. Met eenvoudige betaalmethodes kunt u dagelijks onze producten bestellen. Foods4U draagt graag een steentje bij aan het verhogen van de gezondheid dankzij vitaminerijke verse soepen, lekkere Fairtrade Oxfam producten en eerlijke koffie. Heeft u vragen? Of heeft u interesse in onze vending automaten? Bel gerust naar +32 015 - 63 66 01.

Andere bekeken ook:

Verse soep bestellen Automatencatering | Gezonde automaat

Vragen? Vul ons contactformulier in

 

Openingsuren

Ma: 8.30u - 16u
Di: 8.30u - 16u
Wo: 8.30u - 16u
Do: 8.30u - 16u
Vr: 8.30u - 16u
Za & Zo: gesloten