Duurzaam geschenk

✓ Fair Trade producten
✓ Kwaliteitsvolle maaltijden en dranken
✓ Verhoging van de productiviteit
Bel ons: +32 015 63 66 01Mail ons: info@foods4u.be

Verwen uw werknemers, klanten, collega’s, familie of vrienden met een duurzaam geschenk. Zoekt u een origineel geschenk? Of wilt u een werknemer in het zonnetje zetten? Een eerlijke Kerst, Sinterklaas of Pasen? Foods4U biedt een tal van Oxfam Fair Trade producten online aan. Ideaal voor het samenstellen van een duurzaam geschenk en elke gelegenheid te vieren.

Oxfam Fair Trade verrast met duurzaam geschenk, voor elke gelegenheid

Geef een duurzaam geschenk dat lekker is, maar ook origineel en bovendien ethisch verantwoord. Dankzij een jarenlange samenwerking biedt Foods4U Oxfam Fair Trade producten. Op deze manier dragen wij niet alleen bij aan de gezondheid van de mens maar ook aan het welzijn van de wereld.

Draag uw steentje bij aan een gezondere wereld met Oxfam Fair Trade

Wat is eigenlijk eerlijke handel? Eerlijke handel is dé manier om het lot van miljoenen boeren te verbeteren. Op de gewone handelsmarkt verdienen boeren uit het Zuiden veel te weinig aan hun koffie, cacao en suiker. Door boeren de kans te geven om hun producten op de markt te brengen voor een goede prijs, kunnen zij een beter leven opbouwen. Investeren in betere arbeidsomstandigheden, opleidingen, gezondheidszorg, huisvesting en infrastructuur. Ook geeft Oxfam Fair Trade de boeren in het Zuiden extra steun om te werken volgens duurzame en ecologische productiemethoden voor de week van bio-producten. Eerlijke handel is vrij van machtsmisbruik en onrechtvaardige regels.

Geschenken met een verhaal

Duurzaamheid is zeer actueel en overal aanwezig in alle lagen van onze maatschappij. Door het geven van een duurzaam geschenk aan uw werknemers, vertaalt u de kernwaarde van uw organisatie in een schenkmoment. Want zeg nu eerlijk, iedereen wil toch het beste voor de toekomst? Foods4U Mechelen levert Fair Trade producten voor een duurzaam geschenk met een verhaal.

Fair Trade cadeautip: een wijngeschenk

Met een duurzaam geschenk maakt u drie mensen gelukkig: de maker, de ontvanger én uzelf. Bij Foods4U Mechelen kunt u onder meer terecht voor een klassiek relatiegeschenk, en bijna altijd goed, een fles wijn. Wij bieden diverse geschenkdozen, van klein tot groot. De wijnboeren die voor een Fair Trade keurmerk in aanmerking komen moeten voldoen aan strenge kwalitatieve richtlijnen. Hierdoor zijn de wijnen bijna allemaal ook geheel biologisch en van een hoge kwaliteit. De wijnen zijn gemaakt met respect voor mens en natuur, met in de basis altijd de kwaliteit en smaak van de wijn.

Stel een eigen duurzaam geschenk samen

Naast diverse wijnen heeft u bij Foods4U de keuze uit vele andere Fair Trade producten. De ideale uitkomst om een eigen duurzaam geschenk samen te stellen. Wat dacht u van dranken zonder alcohol en aperitiefjes? Of van (h)eerlijke chocolade, biologische sesampasta en hagelslag? Wij bieden u meer dan 180 Oxfam Fair producten aan via de webshop.

Een wereld vol kwaliteitsproducten van eerlijke handel

Chocolade die smelt op uw tong. Een kop koffie waar u van opkikkert. Verras uw medewerkers of klanten met een origineel duurzaam geschenk. Bij Foods4U Mechelen heeft u de keuze uit een ruim assortiment Fair Trade producten. U bestelt de producten, geschenkdoos of giftbox eenvoudig online. Wilt u meer informatie ontvangen? Of heeft u vragen? Neem vandaag nog contact op door te bellen naar +32 015 - 63 66 01.

Andere bekeken ook:

Voedingsautomaten | Oxfam webshop | Koffie soep automaat

Vragen? Vul ons contactformulier in

Openingsuren

Ma: 8.30u - 16u
Di: 8.30u - 16u
Wo: 8.30u - 16u
Do: 8.30u - 16u
Vr: 8.30u - 16u
Za & Zo: gesloten