Automatencatering

✓ Fair Trade producten
✓ Kwaliteitsvolle maaltijden en dranken
✓ Verhoging van de productiviteit
Bel ons: +32 015 63 66 01Mail ons: info@foods4u.be

Wilt u verse en lekkere Fair Trade producten aanbieden bij bijvoorbeeld uw bedrijf, op school, of in het ziekenhuis, dan is automatencatering of een gewone levering van Foods4U Mechelen helemaal voor u gemaakt! Niet alle kantoorgebouwen en scholen worden omringd door winkels en restaurants. Het is vaak moeilijk haalbaar om buiten te de deur te lunchen en op tijd terug te zijn. Geniet daarom van ons ‘Fresh en Fair Trade’ concept: 100% verse soepen en Fair Trade producten in één automaat.

Winst op ieder terrein met automatencatering van Foods4U Mechelen

Het is voor bedrijven met veel werknemers vaak lastig om ervoor te zorgen dat het personeel gemakkelijk toegang heeft tot verse producten en dranken. Vooral voor de lunchpauze. Wat als uw werknemers de hele dag toegang hebben tot kwaliteitsvolle maaltijden en dranken? En u daar geen tijd en moeite aan hoeft te besteden? Dat klinkt waarschijnlijk als muziek in uw oren. Foods4U is gespecialiseerd in de verkoop van verse en eerlijke producten via vending automaten op de werkplaats.

Wat vindt u in de vending automaten?

In de verkoopautomaat vindt u onder meer verse soepen als voorgerecht, voorverpakte en opwarmbare maaltijden als hoofdgerecht en een fruityoghurt als dessert. Daarnaast biedt dezelfde automaat een divers aanbod aan eerlijke en biologische producten, van vruchtensapjes tot exotische tussendoortjes waaronder gedroogd fruit, chocolade en noten van over de hele wereld. Verder zijn ook energievoeding- en drankjes te koop in de automaat. Speciaal voor werknemers die in de ochtend wel wat extra energie kunnen gebruiken of in de middag gaan sporten.

‘SoupSouks’ soepen van Foods4U: 100 % vers en 100% Belgisch

Met name de ‘SoupSouks’ soepen zijn erg populair in de automaat. De soepen zijn 100% vers en bevatten geen bewaarmiddelen of smaakversterkers. De soepen van Foods4U worden door moederbedrijf Yanim NV bereid met dagverse groenten, gekocht op de grootste veiling van België. Wist u dat voedingsdeskundigen aanraden om dagelijks 300 gram groenten te eten voor een algemeen welzijn? ‘SoupSouks’ helpt u en uw medewerkers op weg. Een heerlijke kop soep rijk aan vitaminen en met een minimum aan vet, is alvast de juiste snack.

Haal de voordelen in huis met automatencatering van Foods4U

Met vending automaten haalt u de volgende voordelen in huis:

  • Verhoging van de productiviteit: door werknemers vitaminerijke producten aan te bieden.
  • 100% fiscaal aftrekbaar: werknemers voorzien van verse soep en frisdrank is 100% fiscaal aftrekbaar voor uw bedrijf.
  • Een waardige wereld: u maakt het verschil voor de gezondheid van uw werknemers en u werkt mee aan een betere, eerlijke en evenwichtige wereld.

Optioneel bieden wij ook geprogrammeerde chipkaarten voor de werknemers. Zo kunnen werknemers met een kaart één of meerdere porties per dag uit de vending automaat halen. Bijvoorbeeld, 2 consumpties per werknemer is 1 portie soep en 1 (fris)drank per dag. 

Verhoog de gezondheid van uw werknemers of scholieren

Foods4U Mechelen draagt graag een steentje bij aan de gezondheid van een mens. Dit dankzij onze verse soepen, Fair Trade Oxfam producten en eerlijke koffie. Heeft u vragen over automatencatering of leveringen ter plaatse? Heeft u interesse in het plaatsen van één van onze vending automaten in uw school, internaat,  sporthal, academie, vereniging of werkomgeving? Bel gerust naar +32 015 - 63 66 01 of kom langs in Mechelen.

Andere bekeken ook:

Eerlijke wijn | Fairtrade webshop | Gezonde automaat

Vragen? Vul ons contactformulier in

Openingsuren

Ma: 8.30u - 16u
Di: 8.30u - 16u
Wo: 8.30u - 16u
Do: 8.30u - 16u
Vr: 8.30u - 16u
Za & Zo: gesloten