Maaltijdautomaat

Met een maaltijdautomaat op uw werk of in een schoolgebouw beschikken scholieren en werknemers altijd over heerlijke maaltijden en versnaperingen. Bij Foods4U in Mechelen bieden we een unieke traiteurautomaat aan. Dat biedt u het voordeel van over een fijne catering te beschikken, zonder dat u daarvoor een échte catering moet regelen. Wij zorgen er namelijk voor dat de automaat gevuld is met bereide gerechten die u snel kunt opwarmen om vervolgens van heerlijke smaken te genieten. Onze maaltijdautomaat is de ideale oplossing voor u.

  • Fairtradeproducten
  • Kwaliteitsvolle maaltijden en dranken
  • Verhoging van de productiviteit

Vraag hier nu onze prijslijst

gezond

Onze maaltijdautomaat met voor ieder wat wils

In onze maaltijdautomaat vindt u een rijk aanbod aan verschillende opties, zoals allerlei gezonde snacks en limonades. De traiteurautomaat is gevuld met een heus driegangenmenu. Zo kunt u na het voorgerecht van een voorverpakt en opwarmbaar hoofdgerecht genieten. Tenslotte eet u bijvoorbeeld een fruityoghurt als dessert. Naast bereide gerechten voorzien we ook andere producten. Zo geniet u van vruchtensapjes of exotische, gezonde tussendoortjes, zoals gedroogd fruit, chocolade en noten. Waarom zou je wachten op een fruitmand die een of twee keer per week op je kantoor wordt geleverd, als je 24/7 fruitkommen uit onze automaat kunt halen? Met de automaten van Foods4U heb je dag en nacht toegang tot fruit, samen met maaltijden, snacks, dranken en zuivelproducten – allemaal uit dezelfde automaat! Of u nu op zoek bent naar een volledige lunch of een kleinere snack – in onze maaltijdautomaat vindt u het ongetwijfeld.

automaat

Biologische producten in onze traiteurautomaat

Studenten en personeelsleden genieten niet zomaar van bereide gerechten uit onze traiteurautomaat, maar dragen ook een steentje bij aan een eerlijke toekomst voor de producenten. Dankzij onze samenwerking met Oxfam Fair Trade, zorgen we ervoor dat onze traiteurautomaat gevuld is met eerlijke producten. Zo bieden wij ook een biokoffieapparaat aan voor op uw werk, waarmee u een warm kopje koffie maakt. Met onze maaltijdautomaat verwent u daarom niet alleen uw personeel of scholieren, maar helpt u eveneens de producenten van de voedingswaren en dranken. Wij vertellen u graag meer over hoe onze traiteurautomaat een unieke kans biedt en hoe u daar optimaal gebruik van maakt.

Neem contact met ons op wanneer u interesse heeft

Als specialist in automatencatering verhuren wij een traiteurautomaat of maaltijdautomaat, waarmee u zorgeloos heerlijk eten en drinken voorziet voor uw medewerkers of studenten. Ontdek meer over onze automaat met bereide gerechten door contact met ons op te nemen via het telefoonnummer +32 015 – 63 66 01 of via het e-mailadres info@foods4u.be.

Foods 4 U