Gezonde automaat op het werk

Met een gezonde automaat op het werk hebben uw werknemers altijd toegang tot kwaliteitsvolle maaltijden en dranken. En dat zonder dat u daar tijd en moeite aan hoeft te besteden. Kies daarom voor een voedingsautomaat op het werk van Foods4U met gezonde en eerlijke producten. De automaten zijn bijzonder geschikt voor onder andere kantoren, scholen, fabrieken en ziekenhuizen. Wilt u geen gedoe met catering? Dan wordt het hoog tijd om een gezonde voedingsautomaat van Foods4U in Mechelen op het werk te zetten!

  • Fairtradeproducten
  • Kwaliteitsvolle maaltijden en dranken
  • Verhoging van de productiviteit

Vraag hier nu onze prijslijst

gezond

Gezonde automaat op het werk met kwaliteitsvolle en eerlijke producten

Het is voor bedrijven en instellingen met veel werknemers moeilijk om ervoor te zorgen dat het personeel gemakkelijk toegang heeft tot verse producten. Steeds meer mensen werken naar een gezonde levensstijl en een beter milieu, maar meestal zijn kwaliteitsvolle en eerlijke producten op het werk verre van werkelijkheid. Wij bieden dé oplossing: een gezonde voedingsautomaat op het werk met verse en eerlijke maaltijden en fairtrade- en biologische producten. Ook zijn energiedrankjes en bereide maaltijden beschikbaar in een gezonde voedingsautomaat voor op het werk. De maaltijdautomaat is speciaal voor werknemers die in de ochtend wel wat extra energie kunnen gebruiken of in de middag gaan sporten. Met onze automatencatering haalt u niets anders dan voordelen in huis!

Een partnerschap met Oxfam Fair Trade dat blijft groeien

Kort nadat Foods4U is begonnen, vormden wij een partnerschap met Oxfam en het is een partnerschap die blijft groeien. Oxfam staat voor een wereld vol kwaliteitsproducten van eerlijke handel en die producten brengen wij u via een gezonde voedingsautomaat op het werk. Oxfam beschouwt eerlijke handel als een hefboom voor structurele ontwikkeling in het Zuiden. Op de gewone handelsmarkt verdienen boeren uit het Zuiden weinig aan hun koffie, cacao en suiker. Oxfam Fair Trade doet iets aan deze onrechtvaardige situatie door de voedingsproducten rechtstreeks bij kleine of middelgrote producenten te kopen en een eerlijke prijs te betalen. Dankzij eerlijke handel kunnen boeren en arbeiders investeren in onder andere opleidingen, betere arbeidsomstandigheden, gezondheidszorg, infrastructuur en huisvesting. Ook geeft Oxfam de boeren in het Zuiden nu extra steun om te werken volgens duurzame en ecologische productiemethoden voor de kweek van bioproducten. Wilt u een steentje bijdragen aan een betere wereld? Kies dan voor een automaat met gezonde producten op het werk.

Mooie koffieapparaten voor (h)eerlijke koffie

Naast de ‘Fresh en Fair Trade’ automaten biedt Foods4U ook mooie koffieapparaten met heerlijke fairtradekoffie van Oxfam aan. Wanneer u kiest voor koffie van Oxfam geeft u extra veel steun aan de koffieboeren. En dat kunnen ze wel gebruiken, want koffieboeren hebben in het verleden al heel wat te leiden gehad onder oneerlijke handel. Wilt u een overheerlijke Zuiderse koffie van Oxfam serveren? Laat het ons weten en wij bieden u de oplossing op maat. U heeft de keuze uit instant koffie, gemalen koffie en koffieautomaten voor bonen. Verwen uw medewerkers met een warme kop koffie en zet daarbij ook een gezonde voedingsautomaat voor op het werk.

Geniet van ‘Fresh en Fair Trade’ op uw werkplek

automaat

Foods4U helpt graag de gezondheid van uw werknemers of scholieren te verhogen dankzij de vitaminerijke sappen en eerlijke koffie. Heeft u interesse in een gezonde voedingsautomaat op het werk? Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar +32 015 – 63 66 01 of door het contactformulier in te vullen. Wij bieden nu ook nieuwe automatenconcepten aan voor hotels.

Foods 4 U