Fairtradeproducten

Dankzij een jarenlange samenwerking met Oxfam Fair Trade, bieden we bij Foods4U de beste fairtradeproducten aan in onze Fresh en Fair Trade automaten. U vindt er tal van bijzondere fruitsappen, Bio cola, Bio icetea, Bio limonade en gezonde snoeprepen terug. Op deze manier draagt onze onderneming in Mechelen niet alleen bij aan de interne gezondheid van de mens, maar ook aan het welzijn van de wereld!

  • Fairtradeproducten
  • Kwaliteitsvolle maaltijden en dranken
  • Verhoging van de productiviteit

Vraag hier nu onze prijslijst

gezond

Fairtradeproducten kopen tegen een eerlijke prijs

Op de gewone handelsmarkt verdienen boeren uit het Zuiden veel te weinig aan hun koffie, cacao en suiker. Oxfam Fair Trade doet iets aan deze onrechtvaardige situatie door de voedingsproducten rechtstreeks bij kleine of middelgrote producenten te kopen en een eerlijke prijs hiervoor te betalen. Dankzij eerlijke handel kunnen boeren en arbeiders investeren in betere arbeidsomstandigheden, opleidingen, gezondheidszorg, huisvesting en infrastructuur. Bovendien geeft Oxfam Fair Trade de boeren in het Zuiden ook extra steun om te werken volgens duurzame en ecologische productiemethoden voor de kweek van hun biologische fairtradeproducten, zoals hun fairtradekoffie.

automaat

Wilt u een steentje bijdragen voor een blijere en gezondere wereld?

Dankzij onze automatencatering kunt u eenvoudig dagelijks genieten van fairtradeproducten. Wij plaatsen de gezonde automaten in uw school, sporthal, academie, vereniging of werkomgeving. Zelfs voor evenementen gaan we op zoek naar een gepaste oplossing. Wij vullen de automaten met meer dan 180 producten van Oxfam Fair Trade en zorgen ervoor dat het aanbod zich aanpast aan de vraag. Naast de smaakvolle en eerlijke fairtradeproducten, vindt u bij ons eveneens tal van andere vitaminerijke en verse producten.

Bestel de producten online en proef de wereld

Ontdek het volledige aanbod aan fairtradeproducten waaruit u kunt kiezen. Neem snel eens een kijkje en bestel uw favoriete producten van Oxfam Fair Trade online. Zo vult u uw automaat met allerlei lekkers. Deze wereldsmaken geeft u eveneens eenvoudig als geschenk of bijvoorbeeld als paaspakket voor uw werknemers, collega’s, klanten, familie of vrienden. Stuur ons een e-mail naar info@foods4u.be of bel ons op het nummer +32 015 Р63 66 01 voor meer informatie.

Foods 4 U