Fairtradekoffieapparaat

Met een fairtradekoffieapparaat maakt u telkens een warme kop koffie, die niet alleen goed smaakt, maar ook nog eens steun biedt. Bij Foods4U in Mechelen zijn we trotse partner van Oxfam en we bieden dan ook met veel plezier een ruim aanbod aan producten van hen aan. Zo koopt u naast de fairtradebonen voor het koffieapparaat eveneens gemalen fairtradekoffie. Op die manier vult u de fairtradekoffieautomaat op het werk altijd met de lekkerste koffie.

 • Fairtradeproducten
 • Kwaliteitsvolle maaltijden en dranken
 • Verhoging van de productiviteit

Vraag hier nu onze prijslijst

gezond

Vul uw fairtradekoffieapparaat met eerlijke bonen en steun Zuiderse boeren

Koffieboeren hebben in het verleden heel wat te lijden gehad onder oneerlijke prijzen voor hun bonen. Oxfam Fair Trade probeert hier een positieve verandering in te brengen met hun fairtradekoffieapparaat en bijhorende fairtradekoffie. Ze geven namelijk veel steun aan de koffieboeren. De fairtradebonen voor een koffieapparaat worden aan een eerlijke prijs verkocht en ongeveer de helft van de opbrengsten gaat rechtstreeks naar het Zuiden. Over het algemeen betaalt de organisatie een derde van haar omzet effectief aan de boeren.

Welk fairtradekoffieautomaat wilt u op het werk?

Wenst u ook de overheerlijke, Zuiderse fairtradekoffie te serveren in uw bedrijf of op een evenement? Dankzij dit fairtradekoffieapparaat is het allemaal mogelijk! Je verwent met de slimme koffieautomaat je omgeving met een extra verwarmende kop koffie. Bij onze automatencatering bieden we verschillende oplossingen op maat aan. Zo hebben we bijvoorbeeld verschillende soorten fairtradebonen, alsook een koffieapparaat voor elke situatie:

 • Instant koffie: Instant koffieautomaat: 5 tot 10 sec/kop
 • Gemalen koffie: Fresh Brew-automaat: 29 sec/kop
 • Bonen koffie: Bonen koffieautomaat (vers gemalen): 29 sec/kop

Kiest u voor een fairtradekoffieautomaat voor op het werk? Dan genieten uw medewerkers dagelijks van overheerlijke koffie uit het koffieapparaat en steunt u de boeren die hard werken om deze fairtradebonen te kweken. Bovendien koopt u een fairtradekoffieapparaat naar keuze, zodat het altijd past bij uw wensen:

 • Onderkast + koelunit (gekoeld water uit de automaat) + groot bovenblad
 • Stand-alone set, bestaat uit pomp met watertank

Fairtradekoffie smaakte nog nooit zo goed! Haal dus snel een fairtradekoffieautomaat op het werk en ontdek wat dit biokoffieapparaat allemaal kan.

Breidt uw koffieapparaat uit met nog meer warme dranken

Ons fairtradekoffieapparaat kunt u eenvoudig uitbreiden met andere warme dranken of ingrediënten. Deze producten, die niet van Oxfam zijn, vindt u bij ons samen met alle andere voeding voor onze maaltijdautomaten. Enkele ingrediënten die uw fairtradekoffieautomaat op het werk compleet maken, zijn:

 • Choco drink, Max Havelaar
 • Topping (melk) – Niet Fair Trade
 • Suiker – Niet Fair Trade

Heeft u dus reeds de fairtradebonen bestelt voor uw koffieapparaat? Bekijk dan zeker deze andere overheerlijke extra’s voor uw fairtradekoffieapparaat!

Contacteer ons om meer te weten te komen over deze eerlijke producten

automaat

Wil jij graag weten hoe deze organisatie juist te werk gaat om hun fairtradekoffieapparaat of fairtradekoffie te produceren? Dan leggen we dit met veel plezier uit. Daarnaast geven we ook graag meer informatie over de vele voordelen van een fairtradekoffieautomaat op het werk. Contacteer ons dus snel op het nummer +32 015 – 63 66 01. Wie weet bestelt u binnenkort de fairtradebonen voor uw nieuwe koffieapparaat.

Foods 4 U