Bio-sappen voor vendingautomaat

Bij Foods4U in Mechelen bieden wij niet alleen gezonde snacks en bereide maaltijden aan, maar vindt u ook heerlijke en gezonde bio-sappen voor uw vendingautomaat. Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig met gezonde voeding. U doet er dus goed aan om ook verschillende gezonde dranken aan te bieden in uw automaten.

  • Fairtradeproducten
  • Kwaliteitsvolle maaltijden en dranken
  • Verhoging van de productiviteit

Vraag hier nu onze prijslijst

gezond

(H)eerlijke bio-sappen voor uw vendingautomaat

Uw medewerkers zullen u ongetwijfeld dankbaar zijn, als u naast bereide maaltijden ook bio-sappen voorziet voor uw vendingautomaat. Door appelsap, appelsiensap en multivruchtensap aan te bieden, voorziet u uw medewerkers of scholieren van gezonde vitamines en een heerlijke opkikker. Alle sappen uit onze gezonde automaten zijn van biologische teelt en worden met liefde voor de wereld geproduceerd. Tevens klopt u ook bij ons aan als u uw medewerkers of studenten fairtradekoffie wilt aanbieden.

Voeg bio-sappen toe aan uw automaat

automaat

Als u op zoekt bent naar de beste en lekkerste bio-sappen voor uw vendingautomaat, dan zit u goed bij onze automatencatering. Wij bevoorraden u graag met verse en gezonde producten, zodat u uw werknemers van allerlei lekkers kunt voorzien. Heeft u vragen over de verschillende bio-sappen die wij aanbieden voor uw vendingautomaat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar +32 015 – 63 66 01. Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar.

Foods 4 U