Bereide maaltijden uit de vendingautomaat

Wilt u uw werknemers gezonde, bereide maaltijden aanbieden in een vendingautomaat? Dan bent u bij Foods4U te Mechelen aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor automaten die wij zowel in bedrijven als scholen plaatsen. Zo stelt u te allen tijde gezonde voeding ter beschikking aan een eerlijke prijs. Welke bereide maaltijden wilt u aanbieden in uw vendingautomaat?

  • Fairtradeproducten
  • Kwaliteitsvolle maaltijden en dranken
  • Verhoging van de productiviteit

Vraag hier nu onze prijslijst

gezond

Geniet van heerlijke bereide maaltijden uit een vendingautomaat

Automaten met voeding zijn tegenwoordig niet meer weg te denken, en het hoeft niet altijd om snelle snacks en frisdranken te gaan. In veel bedrijven doet de vendingautomaat met bereide maaltijden en bio-sappen zijn opmars. Heel wat werkgevers zagen het nut al in van een verse snackautomaat. Eerst en vooral zijn deze maaltijden vers én ideaal voor mensen die weinig tijd hebben om zelf te koken. Daarnaast kunnen uw werknemers wanneer ze maar willen iets uit de automaat halen om hun honger te stillen en hun energieniveau op te krikken. Tevens hoeft u geen cateraar meer in te schakelen dankzij onze automatencatering. Bestellen is heel eenvoudig!

Ontdek onze vele verse maaltijden

automaat

Denkt u eraan om een vendingautomaat met bereide maaltijden te plaatsen op uw werkvloer? Dan kunt u hiervoor altijd terecht bij Foods4U. Neem dus gerust telefonisch contact met ons op door te bellen naar +32 015 – 63 66 01 en stel ons al uw vragen. Wij staan voor u klaar en vertellen u graag meer over de verschillende voedingsautomaten die wij aanbieden.

Foods 4 U