Badgefunctie voor voedingsautomaat

Dankzij onze handige badgefunctie wordt het nog gemakkelijker om eten uit de voedingsautomaat te halen. Bij Foods4U in Mechelen gaan we steeds op zoek naar nieuwe manieren om u van dienst te zijn. Het implementeren van de nieuwste technologieën is daarbij van groot belang. Daarom zijn we ook zeer trots op onze voedingsautomaat met badge. Deze voedingsautomaat heeft een functie, waardoor uw medewerkers hun werkbadge kunnen gebruiken om eten te kopen via een eenvoudige badgefunctie.

  • Fairtradeproducten
  • Kwaliteitsvolle maaltijden en dranken
  • Verhoging van de productiviteit

Vraag hier nu onze prijslijst

gezond

Hoe werkt de badgefunctie voor onze voedingsautomaat?

Onze foodautomaten bevatten niet enkel gezonde snacks, maar ook hele maaltijden. Dit maakt ze dan ook ideaal om op het werk te plaatsen. Zo geeft u uw werknemers de kans om gezond te eten op kantoor en slechts een kleine prijs hiervoor te betalen. Wanneer u op het bedrijf reeds met een badgefunctie werkt voor bijvoorbeeld in het gebouw te geraken, kan u deze badge eenvoudig ook gebruiken voor de voedingsautomaat. De werkbadge kan u namelijk koppelen aan een speciale functie van de voedingsautomaat, waardoor u er zelf als werkgever geld kan opzetten voor uw werknemers. Wanneer u gebruik maakt van deze badgefunctie, raden wij aan om op de badge al krediet te zetten, zodat ze met de kaart al zeker één consumptie van de voedingsautomaat kunnen kopen.

automaat

Ideaal voor dagelijks gebruik

Uw medewerkers zelf kunnen geld op de badge plaatsen vanop de verse snackautomaat en zo opnieuw allerlei lekkers uit de voedingsautomaat halen. Ze zijn meer geneigd dit te doen als er reeds een beetje krediet van u opstaat. De functie en werking van de werkbadge is dus zeer eenvoudig en ideaal voor dagelijks gebruik van de voedingsautomaat op het werk. Daarbovenop houden we aandachtig in het oog welke producten snel uitverkopen en vullen deze zo snel mogelijk terug aan.

Stel ons al uw vragen over de werking van de badge

Heeft u vragen over hoe deze functie van de werkbadge op onze voedingsautomaat juist werkt? Of wilt u graag weten met welke maaltijden we deze automaten vullen? Wij vertellen het u met veel plezier. Kom dus snel alles te weten over de badge en bijhorende badgefunctie van de voedingsautomaat door onze automatencatering te bellen op het nummer +32 015 – 63 66 01. Wij hebben eveneens een handig contactformulier dat u kunt invullen.

Foods 4 U