Volg ons!

 

14 februari 2018

Een bericht van onze partner Oxfam Fair Trade:

 

Oxfam FT Logo

 

Beste klant, beste sympathisant,  

Het zijn moeilijke dagen voor onze organisatie en de strijd van Oxfam tegen armoede en ongelijkheid.
De onthullingen over wangedrag en misbruik door enkele medewerkers in dienst van de Britse tak van Oxfam en de stroom aan berichten die daaruit volgde, schetsen een beeld dat absoluut niet strookt met de waarden die we voorstaan.
Ook al zijn Oxfam-Wereldwinkels en Oxfam Fair Trade zelf niet rechtstreeks betrokken, als deel van de grote Oxfam-familie straalt de schandaalsfeer van de afgelopen dagen af op onze eigen werking.
Samen met onze collega’s van Oxfam-in-België - Oxfam-Solidariteit en Oxfam-Magasins du Monde - reageerden we de voorbije dagen reeds verbijsterd en gechoqueerd en veroordelen we de onthulde feiten met klem.
Zowel Oxfam Groot-Brittannië als Oxfam International namen ondertussen verscheidene maatregelen die er voor moeten zorgen dat dit onaanvaardbare gedrag vandaag en in de toekomst niet meer kan plaatsvinden.
De schade die de gebeurtenissen ook onze organisaties berokkenen, moeten we niet onderschatten. Maar we willen evenmin al het waardevolle werk dat we dagelijks doen volledig laten overschaduwen. 

Jullie steun als klant of sympathisant van Oxfam-Wereldwinkels/Oxfam Fair Trade blijft cruciaal voor onze partners in het zuiden, ook en zeker in deze moeilijke tijden. Zonder jullie kunnen wij onze missie om via eerlijke handel iedereen een kans op een menswaardig bestaan te bieden, niet waarmaken.
We zullen er alles aan doen om het vertrouwen dat jullie ons schenken, waard te zijn en te blijven.

Hartelijk dank,

Luc Van Haute

Algemeen Directeur Oxfam-Wereldwinkels / Oxfam Fair Trade 

                                      

Erik Van den Begin

Voorzitter Oxfam-Wereldwinkels / Oxfam Fair Trade

 

 

 

 

Onze artikel : Verse en Fair Trade producten voor uw werknemers, altijd beschikbaar

VendCatering

 

 

 

 


  
 

 

 

 

Wat als … uw werknemers de hele dag lang toegang hebben tot kwaliteitsvolle driegangenmaaltijden en dranken, en u daar tijd noch moeite aan hoeft te besteden?
Lees meer (het artikel is in Linkedin).

 

 

Foods4u in de Maanstraat in Mechelen is voortdurend in evolutie. Regelmatig hebben we nieuwe producten in het aanbod. Je kan ons ook ontmoeten op tal van evenementen.
 
Foods4U now on Facebook!

Facebook

 

 
Bestel alle Oxfam Fair Trade producten online!
 
Foods4U biedt nu meer dan 180 Oxfam Fair Trade producten aan via onze webshop - een ideale manier om Fair Trade producten voor uw werknemers, collega's, klanten, familie of vrienden te bestellen. Ga naar onze Webshop.


 
Foods4u, voor een sociale, blije en gezonde wereld!

 

Openingsuren

Ma: 8.30u - 16u
Di: 8.30u - 16u
Wo: 8.30u - 16u
Do: 8.30u - 16u
Vr: 8.30u - 16u
Za & Zo: gesloten