Voedingsautomaten

✓ Fair Trade producten
✓ Kwaliteitsvolle maaltijden en dranken
✓ Verhoging van de productiviteit
Bel ons: +32 015 63 66 01Mail ons: info@foods4u.be

Overal waar u komt ziet u tegenwoordig voedingsautomaten de ruimte versieren. In het gemeentehuis, op school, in het bedrijf, op de academie en in de sporthal. Maar waar vindt u voedingsautomaten met verse en eerlijke producten? Bij Foods4U! Wij bieden automaten met verse en eerlijke driegangenmaaltijden, waaronder verse soep als voorgerecht, een voorverpakte en opwarmbare maaltijd als hoofdgerecht en een fruityoghurt als dessert. Daarnaast bieden de voedingsautomaten een breed aanbod aan eerlijke en biologische producten.

Voedingsautomaten met verse en eerlijke driegangenmaaltijden

Helaas worden niet alle kantoorgebouwen, scholen en instellingen omringd door winkels en restaurants. Het is voor uw medewerkers vaak moeilijk haalbaar om in de pauze buitenshuis te gaan lunchen en op tijd terug te zijn. Veel bedrijven bieden cateringdiensten aan, maar de meningen over de smaak, het aanbod, de prijs en kwaliteit hierover lopen vaak uiteen. Als alternatief kunt u ook eten bestellen. Vaak is het dan de taak van de receptioniste om een bestelling door te geven, in ontvangst te nemen en vervolgens te verdelen. Dit kost veel tijd. Foods4U biedt een andere slimme oplossing: voedingsautomaten met een rijk aanbod aan voeding en dranken. De vending automaten zijn bijzonder geschikt voor kantoren, fabrieken, ziekenhuizen en diverse instellingen.

Ken de voordelen van voedingsautomaten

Wanneer u kiest voor voedingsautomaten van Foods4U haalt u alleen maar voordelen in huis. Door werknemers vitaminerijke producten aan te bieden als verse soepen en gezonde Oxfam Fair Trade producten verhoogt de productiviteit. Daarnaast is het gratis aanbieden van verse soep en frisdrank aan werknemers 100% fiscaal aftrekbaar voor uw bedrijf. Én door Fair Trade openlijk te steunen, maakt u niet alleen een verschil voor de gezondheid van uw werknemers, maar werkt u ook mee aan een betere wereld. Waar wacht u nog op?

24/7 toegang tot verse en eerlijke producten

Foods4U biedt optioneel een geprogrammeerde chipkaart voor de werknemers. Wanneer u ervoor heeft gekozen een minimaal bedrag voor uw werknemers te voorzien, krijgen zij een ‘Fresh en Fairtrade’ kredietkaart met daarop het gewenste dagelijks krediet. Uw werknemers kunnen deze kaart gebruiken om producten uit de voedingsautomaat te halen. Wij moedigen bedrijven ertoe aan per werknemer een krediet te voorzien van minstens één gezonde consumptie per dag. Uit ervaring is opgevallen dat werknemers het basiskrediet op de kaart vaak zelf aanvullen via de uploadfunctie op de automaat. De kredietkaarten kunnen uitsluitend voor VendCatering gebruikt worden. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het aanvullen van de automaten. Foods4U kan het aanbod van elk automaat elektronisch volgen en vult ze ook zelf aan. Ook passen we het aanbod van elke automaat aan in functie van de vraag. Kortom, u bespaart een hoop tijd en kosten.

Zuiderse koffie van Oxfam serveren? Foods4U regelt het

Naast het aanbieden van voedingsautomaten, verhuren wij ook koffieapparaten met Oxfam Fair Trade koffie. Wenst u overheerlijke Zuiderse koffie van Oxfam te serveren in uw bedrijf of op een evenement? Laat het ons weten en wij bieden u een oplossing op maat. U heeft bij ons de keuze uit instantkoffie, gemalen koffie en bonenkoffie.  

Heeft u interesse? Bel vandaag nog voor een plaatsing

Heeft u interesse in onze voedingsautomaten, koffieautomaten of andere diensten? Laat het ons weten door te bellen naar +32 015 - 63 66 01. Wij bieden u een optimale dienstverlening.

Andere bekeken ook:

Duurzaam geschenk | Eerlijke wijn | Koffie soep automaat

Vragen? Vul ons contactformulier in

Openingsuren

Ma: 8.30u - 16u
Di: 8.30u - 16u
Wo: 8.30u - 16u
Do: 8.30u - 16u
Vr: 8.30u - 16u
Za & Zo: gesloten