Verse soep bestellen

✓ Fair Trade producten
✓ Kwaliteitsvolle maaltijden en dranken
✓ Verhoging van de productiviteit
Bel ons: +32 015 63 66 01Mail ons: info@foods4u.be

Wilt u verse soep bestellen voor thuis of op het werk? Moederbedrijf van Foods4U, Yanim NV,  bereidt ambachtelijke soep met verse producten zonder toegevoegde kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Onze soepen bevatten geen conserveermiddelen. Hoe kunt u de verse soep bestellen? Dat is heel simpel! U bestelt uw gewenste soep online en u ontvangt de soepen binnen 1 tot 2 dagen.

Verse soep bestellen bij Foods4U kan door zowel bedrijven als particulieren

De soepen worden bereid met dagverse groenten, gekocht op de grootste veiling van België. En iedereen weet het, groenten zijn gezond! Wist u dat voedingsdeskundigen aanraden om dagelijks 300 gram groente te eten? Groente levert weinig calorieën en veel voedingsstoffen. Toch eten we het vaak te weinig. Met een minimum aan vet en een maximum aan vitamine zet een portie soep u alvast op het goede spoor. De verse soep kunt u bestellen in verschillende porties. Waaronder in individuele porties (275 ml), gezinsporties (950 ml) en in een 3 liter verpakking.  

Versproducten met veel aandacht voor een echte en (h)eerlijke smaak

Onze verse soepen zijn gemaakt door ons moederbedrijf, Yanim NV (handelsmerk ‘Simply Fresh’). Het Simply Fresh merk staat garant voor versproducten met veel aandacht voor een echte, eerlijke en heerlijke smaak. We gebruiken voornamelijk ingrediënten die geen artificiële toevoegingen bevatten. Daarnaast is ook de voedselveiligheid van essentieel belang. De producten worden geproduceerd door de meest recente voedselreglementen. Daarbij hoort ook de traceability van het product. Dit wil zeggen dat wij aan de hand van een code op de verpakking te allen tijde kunnen nagaan wanneer het product werd geproduceerd, door wie en welke ingrediënten werden gebruikt.  

Oxfam Fair Trade producten

Naast verse soepen biedt Foods4U een tal van Oxfam Fair Trade producten aan, zowel in haar ‘Fresh en Fair Trade’ automaten als in de webshop. Maar waarom Fair Trade producten? Fair Trade staat voor eerlijke handel. Dit betekent dat producenten van Fair Trade producten een eerlijke prijs krijgen voor het product, en dat er eerlijke lonen betaald worden. Fair Trade is een duurzame vorm van handel, omdat door de eerlijke lonen de lokale bevolking een echte kans krijgt op een beter leven. Met de extra inkomsten worden scholen gebouwd, waterputten aangelegd, sanitaire voorzieningen gemaakt en nog veel meer. Fair Trade producten maken voor deze mensen het verschil tussen overleven en ontwikkelen.   

Wilt u ook iets goed doen voor ontwikkelingslanden?

De meeste mensen willen niet altijd geld geven aan een goed doel, maar wél iets doen. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om naar deze landen toe te reizen en daar zijn steentje bij te dragen. Wilt u dus iets goed doen? Kies dan voor eerlijke, Fair Trade producten. Fair Trade producten zijn niet duurder dan gewone producten. Dat is een misverstand. Voor heel wat producten, zoals bijvoorbeeld koffie, zijn de prijzen van Oxfam Fair Trade vergelijkbaar met die van de A-merken in de supermarkt.  Bestel uw producten online en steun Oxfam Fair Trade.

Kies voor verse en eerlijke producten

Wilt u verse soep of Oxfam Fair Trade producten bestellen? Dit doet u gemakkelijk en snel online. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op door te bellen naar +32 015 - 63 66 01. Wij staan u graag te woord.

Andere bekeken ook:

Automatencatering | Oxfam webshop | Duurzaam geschenk

Vragen? Vul ons contactformulier in

Openingsuren

Ma: 8.30u - 16u
Di: 8.30u - 16u
Wo: 8.30u - 16u
Do: 8.30u - 16u
Vr: 8.30u - 16u
Za & Zo: gesloten