Oxfam webshop

✓ Fair Trade producten
✓ Kwaliteitsvolle maaltijden en dranken
✓ Verhoging van de productiviteit
Bel ons: +32 015 63 66 01Mail ons: info@foods4u.be

In de webshop van Foods4u Mechelen vindt u Oxfam Fair Trade producten. Dankzij een partnerschap met Oxfam Fair Trade bieden wij naast de webshop de Oxfam Fair Trade producten aan in onze ‘Fresh en Fair Trade’ automaten. Een tal van bijzondere fruitsappen, Bio Cola, Bio IceTea, Bio limonade en gezonde snoeprepen zijn terug te vinden in de vending automaten. Hiermee dragen we niet alleen bij aan de gezondheid van de mens maar ook aan het welzijn van de wereld. Heeft u interesse in één van onze vending automaten in bijvoorbeeld uw kantine of werkplaats? Neem dan direct contact op voor de plaatsing of bezoek de webshop waar wij u diverse producten van Oxfam Fair Trade aanbieden.

Producten van Oxfam Fair Trade in de webshop van Foods4U

Een tal van Oxfam Fair Trade producten zijn verkrijgbaar in onze webshop. Wilt u uw relatie, personeel, familie of vrienden verrassen met een luxe geschenkpakket met eerlijke producten? Bij Foods4U kunt u uitstekend terecht voor originele kerstpakketten en cadeaupakketten. Maar ook voor mooie geschenkpakketten ter gelegenheid van Pasen, Secretaressedag en andere bijzondere momenten zijn Oxfam Fair Trade producten ideaal. Wat dacht u van een wijngeschenk? Een lekkere wijn is altijd een gewaardeerd geschenk. Zeker wanneer de wijn 100% afkomstig is van een partner waarmee Oxfam een eerlijke handelsrelatie heeft.   

De meerwaarde van Oxfam Fair Trade producten

Foods4U is overtuigd van de meerwaarde van Fair Trade in het gamma. Eigentijdse klanten kopen immers steeds vaker producten van eerlijke handel. Oxfam Fair Trade is de faitradepionier die de bewuste consument al jarenlang van de lekkerste Fair Trade voorziet. Bedrijven die duurzaamheid belangrijk vinden serveren hun werknemers en klanten uiteraard Oxfam Fair Trade producten. Verwen uw collega’s bijvoorbeeld met heerlijke Fair Trade koffie van Oxfam of geef een zuiders cachet aan recepties of vergaderingen.

Producten met respect voor mens en milieu

Het is onze missie om een bijdrage te leveren aan betere leef- en werkomstandigheden voor boeren en werknemers in ontwikkelingslanden. Ons ruime assortiment aan Fair Trade producten bestaat onder andere uit:

  • Aperitieven
  • Wijnen
  • Koffie, thee en andere warme dranken
  • Dranken zonder alcohol
  • Overige kruidenierswaren
  • Ontbijt
  • Snacks en snoep

Een geurige kop soep als gezonde snack

Naast Oxfam Fair Trade producten kunt op onze website ook verse soepen bestellen. De soepen zijn 100% vers en Belgisch en bevatten geen bewaarmiddelen of smaakversterkers. De soepen worden bereid door ons moederbedrijf met dagverse groenten. U kunt de soep bestellen voor een hele week en deze in de koelkast bewaren. Nadat u de soepen koopt hebben ze een houdbaarheidsdatum van twee tot drie weken.

Kies Fair Trade

Wilt u iets goed doen, dan kiest u voor eerlijke, Fair Trade producten. Verbeter vandaag nog het welzijn van uw werknemers, scholieren en omgeving en neem contact op met Foods4U voor het plaatsen van een vendingautomaat met verse soepen, maaltijden, Fair Trade producten, frisdranken en snacks. Maar ook voor koffieapparaten met Fair Trade koffie neemt u contact op door te bellen naar +32 015 - 63 66 01. U vindt de Oxfam Fair Trade producten ook in de webshop van Foods4U.

Andere bekeken ook:

Eerlijke wijn | Fairtrade webshop | Koffie soep automaat

Vragen? Vul ons contactformulier in

Openingsuren

Ma: 8.30u - 16u
Di: 8.30u - 16u
Wo: 8.30u - 16u
Do: 8.30u - 16u
Vr: 8.30u - 16u
Za & Zo: gesloten