Onze verse soepen

 

SoupSouks, 100% vers

Onze verse soepenSoupSouks soepen van Foods4u zijn 100% vers en 100% Belgisch. De soepen bevatten geen bewaarmiddelen of smaakversterkers en worden door ons bereid met dagverse groenten, gekocht op de grootste veiling van België.

Zonder bewaarmiddelen of smaakversterkers hebben onze soepen een beperkte houdbaarheid en moeten ze steeds koel worden bewaard. De houdbaarheid is 2 weken voor soepen met vlees, en 3 weken voor soepen zonder vlees. Dus u kan zonder twijfel meer van uw favoriete soep genieten!

Voedingsdeskundigen raden aan om dagelijks 300 gram groenten te eten voor een algemeen welzijn. SoupSouks van Foods4u helpt je alvast op weg. Met een minimum aan vet en een maximum aan vitaminen, is een geurige kop soep alvast de juiste snack!
 
 

Bestel verse soep online:
 
Bestel en ontvang onze dagelijkse verse soepen binnen 24 tot 48uur - Gratis* levering!

Wilt u verse soepen voor feestjes, vergaderingen, voor u en uw collega's elke dag op kantoor, voor uw school, of voor uw gezin? Foods4U biedt nu verse soepen van het seizon aan via onze Webshop.


*afhankelijk van de hoeveelheid

Verse soep Verse soep Verse soep

 

Met eenvoudige betaling methoden (contant of via de snelle en veilige Paypal kredietkaart betalingsysteem) kunt u onze dagelijkse verse soepen binnen 24 tot 48 uur bestellen en ontvangen, en met gratis levering! (Gratis levering in de omgeving van: Mechelen, Antwerpen en Brussel).

 

Stelt u voor dat u volgende week op het werk samen met uw collega’s verschillende soepen wilt eten, weet dan dat u verse, goed gepasteuriseerd soepen van Foods4U te koop zijn met een houdbaarheid van 2 tot 3 weken. U kan dan via de Foods4U webshop soepen bestellen voor een hele week, en die in de koelkast van het bedrijf bewaren tot jullie er zin in hebben.

 

Groenten zijn gezond, een vitaminerijke verse soep is de juiste start! Onze verse soepen zijn gemaakt door ons moederbedrijf, Yanim NV (handelsmerk 'Simply Fresh' - zie video beneden).

Verbeter vandaag nog het algemene welzijn van je scholieren, werknemers en omgeving en contacteer Foods4u in de Maanstraat in Mechelen, voor de plaatsing van een vendingautomaat, of voor gewone leveringen in jou school, bedrijf of evenement. Voor een gezondere wereld!

Veel gestelde vragen

Openingsuren

Ma: 8.30u - 16u
Di: 8.30u - 16u
Wo: 8.30u - 16u
Do: 8.30u - 16u
Vr: 8.30u - 16u
Za & Zo: gesloten